محمود تولایی، عضو هیات نمایندگی اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص اصلاح نظام کارمزد بانکها، اظهار داشت: بی تردید ارتقای کیفیت در هر سیستم و بخشی از اقتصاد به ویژه شبکه پرداخت بانکی نیازمند هزینه است که این هزینه میتواند از طریق مواردی همچون اصلاح نظام کارمزد تامین و انجام شود. البته این بدان معنا نیست که این موضوع به تدریج در طول زمان به هزینه و درآمد جاری بدل شود و تجهیزو توسعهای را در شبکه و سیستم بانکی در بر نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه نظام بانکداری ایران باید با بانکداری جهان هماهنگ شود، گفت: اصلاح نظام کارمزد و حتی ارائه خدمات بانکی ویژه میتواند بخش اعظمی از هزینههای به روزکردن شبکههای پرداخت را فراهم کند و بانکها باید مثل همه جای دنیا بابت خدمات خود هزینه دریافت تا سرویسدهی خود را کیفیتر کنند.
رئیس اتاق بازرگانی کاشان تصریح کرد: درست است که در شرايط حاضر، بانکداری ايران از نظر ارائه خدمات با بانکداری دنیا تفاوت دارد؛ اما بانکها میتوانند به عنوان بنگاه اقتصادی، خود را به دانش روز دنیا نزدیک و تجهیز کنند و با برخورداری از حس رقابت پذیری، بهترین و متنوع ترین سرویس را به مشتریان خود ارائه دهند. مطمئنا در این صورت می توان گفت اصلاح نظام کارمزد بانكي یکی از اقدامات مثبت در شبکه بانکی است.
وي افزود: نظام بانكداري كشور با توسعه زيرساختها و مدرنسازي ميتواند به خوبي رشد كند و خدمات بهتري را به متقاضيان و به خصوص فعالان اقتصادي ارايه كند. سياست دولت سيزدهم حمايت از بخش توليد و صادرات است از همين رو با تحول در نظام بانكي و تسهيل در فعاليتهاي بانكي، ميتوان به دستاوردهاي خوبي رسيد.